Elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól szóló irányelv (WEEE direktíva)

TC Direct újrahasznosítja az Ön régi elektromos eszközeit.
Ha Ön egy régebbi termékünk helyett újat vásárol, mi a régit ingyen újrahasznosítjuk.

Miért kell újrahasznosítani?
Az kidobott elektronikus berendezések napjainkban a szemét nagy részét képezik.

Számos elektromos termék azonban megjavítható vagy újrahasznosítható, melyekkel segíthetünk környezetünket megóvni. Újrahasznosítás nélkül az elektromos termékek egy szeméttelepen kötnek ki, ahol veszélyes, mérgező anyagok kerülhetnek belőlük a termőföldbe és ivóvízbe, nemcsak az állatvilágot, de az emberi egészséget is veszélyeztetve.

Segíthetünk
Örömmel segítünk ügyfeleinknek a régi elektromos termékeik újrahasznosításában.

Minden visszaküldött termék elszeparált szeméttárolóink egyikébe kerül. Ezek után a helyi hulladék újrahasznosítási testület időről-időre elszállítja azokat, hogy megtegye a szükséges lépéseket, és kiállítja a megfelelő bizonyítványt a szemét újrahasznosításáról vagy ártalmatlanításáról.

Az újrahasznosítható elektromos termékeket ma már egy konkrét ábra jelzi (kereszttel áthúzott szemetesláda). Kérjük, hogy az ilyen ábrával ellátott termékeket, ne dobja a kukába.

Ha bármilyen kérdése volna ezzel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Mi a WEEE?
Az elektromos és elektronikus berendezések hulladékairól (WEEE) szóló irányelv előírja a gyártók számára az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak újrafelhasználását, újrafeldolgozását és hasznosítását lehetővé tevő rendszereket vezessenek be. Ez a rendszer lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy amint új elektromos terméket vesznek, a régit ingyen újrahasznosíthassák. Mindez sarkallt minket arra, hogy felajánljuk megrendelőinknek, hogy amint új elektromos terméket vásárolnak tőlük, a régit ingyenesen visszavegyük.