Vásárlási Információk/GYIK

Az alábbiakban néhány olyan kérdésre adunk választ, amely a TC Direct-el való kapcsolat során gyakran elő szokott fordulni. Ha további információra van szüksége, vagy olyan kérdése van, amely nem szerepel az alábbiakban, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben: info@tcdirect.hu

K: Hogyan kontrollálják a termékeik minőségét?
V: Minden terméket gondosan tesztelünk. Biztos lehet benne, hogy a házon belüli összes eljárásunkban a gyártás, a raktározás, a megrendelés feldolgozásától a kiszállításig minden ISO 9001 tanúsításunk szerint történik.

K: Tudnak készítenek érzékelőt egyéni igények szerint?
V: Igen, tudunk! Néhány napig tart, de gyakorlatilag bármilyen hőmérséklet-érzékelőt el tudunk készíteni. Mérnökeink szívesen meghallgatják igényeiket. Több mint 45 éve gyártunk és forgalmazunk hőmérsékletméréshez szükséges termékeket, és igen nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. Telefonon is átbeszélhetünk egy problémát, de később emailen is adhatunk további technikai tanácsot. Csak keressen minket.

K: Van minimális rendelési mennyiség?
V: Nincsen minimális rendelési mennyiség.

K: Mik a szállítási költségek?
A: Weboldalunk kizárólag Cégek és Egyéni Vállalkozások számára jött létre. Magyarországon belül a csomagolás és szállítási költség 20kg-nál nem nehezebb csomagok esetében csomagonként nettó 3000Ft, mely nettó 60.000Ft felett ingyenes. 20kg-ot meghaladó csomag valamint expressz szállítás esetében egyéni árat adunk.

K: Mennyi ideig kell várnom a kiszállításra?
V: Rendkívül sokféle termékünk van magyarországi raktárunkban is, így akár egy munkanapos szállításra is lehetőség van, külföldi raktárainkból általában 4-6munkanap alatt tudunk szállítani, ha nincsen express igény. Ha a kívánt tétel nincs raktáron, akkor szállítása általában 7-10 munkanapot vesz igénybe. Ez nem vonatkozik bizonyos műszerekre, amelyek beszerzése több hétig is eltarthat.

K: Hogyan tudok vásárlói fiókot létrehozni Önöknél?
V: Csak hívjon minket vagy küldjön megrendelést a honlapunkon keresztül, és elvégezzük Ön helyett a munkát! A fizetés módja lehet áutalásos vagy utánvétes, a személyes átvételre nincsen lehetőség. Áraink nem tartalmazzák az ÁFA-t.

K: Mi az áruvisszaküldési politikájuk?
V: Termékeink többsége fogyóeszköz, tehát változó élettartammal rendelkezik, így nem vállalunk rá garanciát. Ha Ön bármelyik termékünkkel nem elégedett, akkor mindaddig, amíg azt nem használta, az eredeti csomagolásában 14 napon belül visszaküldheti, és mi a teljes értéket jóváírjuk. Mindössze annyit kérünk, hogy a visszaszállítás költségét Ön állja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megrendelő egyéni igényei szerint készült termékek nem visszaküldhetőek, mely a termék egyedi specifikációjából adódik. További részletekért forduljon hozzánk.

K: ATEX / IECEx minősített termékeket is gyártanak?
V: Természetesen, de ezeknek a termékeknek a műszaki jellege miatt és azon környezet miatt, melyben ezek használva vannak, ezek nem állnak rendelkezésre raktárról. További információk itt találhatóak: www.tc-atex.com

K: Van UKAS vagy In-House kalibrálási szolgáltatásuk?
V: Mindkét szolgáltatást kínáljuk; a világszerte ismert brit laboratóriumunkban minden felszerelésünk megvan mind az UKAS, mind az In-House kalibráláshoz.

Ne habozzon, hívjon minket! A TC Direct a TC vállalatcsoport cégeinek értékesítő hálózata. Az Európában használatos hőmérséklet-érzékelő, -szabályzó, kábel és egyéb tartozék előállítására, beszerzésére képesek vagyunk. Egyéni specifikációi, rajzai alapján el tudjuk készíteni ajánlatát.