Hogyan fogja a TC használni az Önről, ügyfeleinkről kapott információkat?

A TC Direct elkötelezett a magánélet, az adatok védelme és olyan szolgáltatás nyújtása mellett, amelyben Ön megbízhat. A következő adatvédelmi nyilatkozat vonatkozik a TC Direct-re. Bármilyen személyes adat gyűjtése a TC Direct (Pf. 99, Budapest, 1734, Magyarország.) ellenőrzése alatt történik.

Személyes Adatok Gyűjtése – Hogyan Használjuk?

Cégünk rendkívül komolyan veszi ügyfelei adatainak védelmét, és személyes adatokat (pl. teljes név, beosztás / osztály, telefonszám és e-mail cím) csak arra használ, hogy ügyfelei számára pontos és professzionális szolgáltatást nyújthasson, vagy a hozzánk érkezett megrendelései/ajánlatkérései esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot. Adatait semmilyen körülmények közt sem adjuk át harmadik félnek; adatait csak legitim, üzleti célra használjuk. Semmilyen körülmények között sem fogunk kérdezni az Ön szempontjából kockázatos vagy érzékeny személyes adatot, mivel az az általunk nyújtott szolgáltatás szempontjából nem lényeges. Az Ön által megadott információkat manuálisan kezeljük, és nincsenek automatikus döntéshozó vagy profilalkotó programunk, amelyek ahhoz kellenének, hogy a megfelelő szolgáltatást Önnek, mint ügyfeleinknek nyújthassuk.

Cookie-k – Tároljuk a Fizetési Adatait?

Nem használunk nyomonkövető cookie-kat vagy pixel-eket személyes adatok gyűjtésére vagy tárolására, és nincsen lehetőség hitel- vagy bankkártyával történő vásárlásra, így ezeknek az adatait sem tároljuk. Honlapunk Secure Sockets Layer (SSL) szoftverrel teljes mértékben védett, amely a bevitt adatok titkosítását végzi.

Marketing – Milyen Lehetőségei Vannak?

Időnként technikai információkat szeretnénk elküldeni az általunk kínált egyedi gyártmányú termékekről és szolgáltatásokról, vagy raktári termékeink legújabb árairól. Ez jellemzően évente egy vagy két alkalommal és postai úton történik. Ha Ön ezzel elégedett, akkor semmit sem kell tennie, azonban bármikor jogosult visszautasítani az ilyen információk fogadását, amennyiben úgy érzi, hogy ez az Ön számára már érdektelen vagy nem szükséges.

Ha Ön jelenleg technikai kiadványokat kap tőlünk, és szeretné visszavonni a hozzájárulását, kérjük, használja az alábbi űrlapot a leiratkozáshoz.

Leiratkozás - Cégadatok


Cégnév


Név


Email


Telefon


Az Ön által megadott információkat nem hozzuk nyilvánosságra, és csak arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel.

Kérem, töröljenek a levelezési listájukrólÍrjon Nekünk

Ha panaszt szeretne tenni bármelyik kapott kiadványunkkal kapcsolatban, vagy úgy érzi, hogy a fentiekben felsorolt adatvédelmi irányelvünkben nem megfelelő lépéseket hajtottunk végre, akkor ezt kérem írja le e-mailben a következő címre: info@tcdirect.hu