ÚJDONSÁGOK

A TC Direct igyekszik lépést tartani a technikai fejlõdés legújabb vívmányaival. Weboldalunk ezen szekciója azon termékeinket mutatja be, melyek csak nemrégiben látták meg a napvilágot.

40mm-es, standard nyomásmérő

40mm Standard Pressure Gauge Ezek a csőrugós (Bourdon-csöves) nyomásmérők ideálisak bármilyen olyan gáz vagy folyadék nyomásának mérésére, amely anyag nem árt a nyomásmérő rézötvözetből készült részeinek, vagy okoz eltömődést a nyomásmérő belsejében. Az érzékelő rész szempontjából lehet alsó és hátsó kialakítású, mely számtalan ipari területen (orvostudomány, fűtéstechnika, szellőzéstechnika, stb.) nyújt segítséget a beépítéshez. Tisztán és könnyen olvasható fehér számlapja van. Többféle méréstartományba kérhető.

bővebben

Darbja 4.460Ft -tól    

Féktárcsa hőelem

Brake Disc Rubbing Thermocouple Féktárcsák hőméréskletének érzékelésére készült ez a gyorsbeállású hőelem. 850ºC-os maximális hőmérsékletig alkalmazható. A rugó terhelőereje csavar és anya segítségével állítható, az érzékelő pedig könnyen a megfelelő pozícióba helyezhető. Jobban terhelhető kivitel is rendelkezésre áll. A hőelemet a kábel végén mini csatlakozóhüvellyel szállítjuk.

bővebben

Darabja 14.420Ft -tól    

Rugós csapágy-hőelem – „sapkás változat”

Brake Disc Rubbing Thermocouple Ezek a csapágyhőmérők szintén a csapágypersely hőmérsékletének érzékelésére készültek. Az érzékelőhegy kialakítása, olyan hogy ráfeszül a mérendő felületre. Az érzékelőt közvetlenül a furatba kell helyezni, a leszorító gyűrű pedig a rugóval együtt biztosítja annak a felületre szorítását, így folyton megbízható jelzést kaphatunk a csapágy állapotáról. Segítségével időben értesülhetünk a kenés megszűnéséről. Túlhevülés esetén az érzékelő jelét felhasználva, leállíthatjuk a gépet, így elkerülve annak károsodását.

bővebben

Darabja 11.900Ft -tól    

1/32 DIN dupla kijelzős PID hőmérséklet-szabályzó

Brake Disc Rubbing Thermocouple Ez a remek teljesítményű és sokoldalú miniatűr PID szabályzó két 4 digites kijelzővel – folyamatkijelző és a beállított értéket mutató kijelző – jelenleg igen vonzó áron kapható. A felhasználó beállíthatja rajta a kívánt értékeket valamint a bemenetek és kimenetek tetszőleges kombinációját. Ez az auto-tuning szabályzó – alkalmazási helytől függetlenül – mindig optimális teljesítményen működik. Fűtő/hűtő opcióval is kapható.

bővebben

Darabja 33.880Ft -tól