Vásárlási információk

Ha hőmérsékletmérésre van szüksége, akkor örömmel tudatjuk, hogy hőmérséklet-érzékelők széles skálájával szolgálhatunk, melyeket raktárról, akár azonnal tudunk küldeni!

Minden termékünk gondos, aprólékos ellenőrzésen megy keresztül. ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer garantálja, hogy termékeink gyártása, ellenőrzése és raktározása megfelel az elõírásoknak. Kalibráló laborunk pedig rendelkezésére áll, ha a termék mellé kalibrálási bizonyítványra is szüksége van.

Nincs kötelezõ minimális rendelési érték. A csomagolás és feladás díja Magyarország területén belül 2.000Ft, azonban (nettó) 60.000Ft feletti megrendelés esetén a postaköltséget mi álljuk. Reméljük, hogy a katalógusunkban feltűntetett árak a legjobbak, amelyekkel Ön eddig valaha találkozott. Amennyiben katalógusunk termékei közül bármelyiket jelenleg más gyártótól szerzi be, kérem hasonlítsa össze az árakat! Biztosak vagyunk abban, hogy nem fog csalódni.

Mérnökeink készséggel állnak rendelkezésére. Több mint 35 éves tapasztalat áll mögöttünk a hőmérsékletmérõ készülékek elõállítása és felhasználása terén. Amennyiben technikai tanácsra van szüksége, esetleg probléma merül fel, kérdéseire azonnali választ adunk, akár faxon is. Várjuk hívását!

Azonnal nyitunk Önnek egy számlát. Amennyiben már volt megrendelése a TC Csoport bármely tagjától, nem kell emlékeznie a számlaszámára újbóli megrendelés esetén, mi könnyen utánajárunk. Önnek csak a megrendeléssel kell törődnie! A fizetés történhet készpénzzel vagy átutalással.

A katalógusban szereplõ termékeink mindegyikére pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem elégedett a termékkel, akkor küldje vissza hozzánk! Ha az árut az eredeti csomagolásában 14 napon belül visszajuttatja nekünk, akkor visszafizetjük a pénzét anélkül, hogy bármilyen kezelési költséget felszámolnánk. Bízunk abban, hogy elégedett lesz az általunk kínált termékkel. Kérjük vegye figyelembe, hogy néhány termékünk egyedi specifikációja miatt nem visszaküldhető.

Ne habozzon, hívjon minket! TC Direct a TC Csoport cégeinek értékesítõ hálózata. Valószínűleg minden Európában használatos hőmérséklet-érzékelõ, -szabályzó, kábel és egyéb tartozék elõállítására, beszerzésére képesek vagyunk. Értelmezni tudjuk a specifikációkat és rajzokat. Napokon belül el tudjuk készíteni a legáltalánosabb termékeket. Az oldalunkon szereplő árak NETTÓ árak, azaz a számla kiállítási napján esedékes ÁFA minden termékre fizetendő.